VE-godkendt installatør

Vi blev VE-godkendt installatør allerede i 2016. For at opnå godkendelsen skulle mindste en af vores medarbejdere efteruddannes i, at installere og tilslutte et vedvarende energianlæg (VE-anlæg). Vi er VE-godkendte inden for varmepumper. Hos os undgår du stort tidsforbrug og høje omkostninger på installion fordi vi er VE-godkendt. Vi er på Energistyrelsens liste over VE-godkendte virksomheder. Det bevidner kvaliteten af vores arbejde og synliggør, at vi er eksperter i VE-anlæg.

For at du kan søge energitilskud skal installationen udføres af en VE-godkendt installatør, derfor er det vigtigt at du altid vælger en VE-installatør.

Læs mere om tilskudsordningen.

Læs mere om VE-godkendelsesordningen.

Gå til Energistyrelsens beregner for at få et overslag på energitilskud.

Hvad er en ve-godkendelse?

En VE-godkendelse er en frivillig ordning for installatør, som monterer og installerer små vedvarende energianlæg, herunder varmepumper. Det er Energistyrelsen, som er ansvarlig for ordningen. For at blive VE-godkendt er der nogle krav, virksomheden skal opfylde. Den skal bl.a. have en VE-uddannet medarbejder og et kvalitetsledelsessystem. Det er muligt for både montør og installatørvirksomheder at opnå VE-godkendelse.

Niels E. Jensen ApS

63 41 50 00

post@niels-e.dk

Værkstedsvej 17,
5500 Middelfart

Oplysninger

Niels E. Jensen ApS Værkstedsvej 17 5500 Middelfart

Kontakt os