Professionelt IP telefoni

Hos DDN og Niels E. Jensen er vi stolte over at kunne tilbyde Mitels seneste IP telefoncentraler, samt alle former for fiber og datanetværk.

Som en af Danmarks førende Mitel partnere tilbyder vi store og små virksomheder en innovativ teleløsning på Mitel IP platforme.

Vi sikrer, at I altid har et velfungerende datanetværk på både fiber- og kobberkabler således Jeres kommunikation internt og via internettet altid fungerer optimalt.

Vi er uafhængige af teleudbydere og rådgiver gerne om den bedste og billigste telefontrafik både ind- og udlands.

Se mere hos vores leverandør:

– Læs mere om Mitel

 

IP telefonanlæg – er det noget for dig?

IP telefonanlæg er baseret på en teknologi, som transporterer telefoni ved at bruge et datanet, der er baseret på IP (internetprotokol). Med et IP telefonanlæg bruger du internettet til at foretage opkald, og det giver dig ofte billigere telefoni, end du ville få ved en almindelig fastnet-telefon.

Hvis du gør brug af et IP telefonanlæg, får du billig telefoni via internettet men har stadig fordelene af at have et telefonanlæg med almindelige fastnettelefoner, og du kan også integrere din mobiltelefon til IP telefonanlægget, hvis du har behov for det.

 

Billig telefoni med IP telefonanlæg

Særligt opkald til udlandet er markant billigere med et IP telefonanlæg. Ofte er der ingen fast abonnementsbetaling, og minutpriserne ligger under de almindelige fastnetpriser.

Alle IP telefonanlæg, som vi forhandler hos Niels E. Jensen, kan du bruge med headset og integrere med mobiltelefonen. På den måde kan systemet meget mere end et almindeligt fastnet-telefonsystem: Det kan altid benyttes, når du er på farten. Samtidig er det langt billigere end et telefonsystem normalt er.

 

Mitel IP telefon – førende forhandler

Vi er en af Danmarks førende forhandlere af Mitel IP telefoner og tilbyder både store og små virksomheder en innovativ teleløsning på Mitel IP platforme.

Vi sikrer, at du altid har et velfungerende datanetværk på både fiber- og kobberkabler, så virksomhedens kommunikation internt og via internettet altid fungerer optimalt.

Vi er uafhængige af teleudbydere og rådgiver gerne om den bedste og billigste telefontrafik både ind- og udlands.

 

Fuld integration mellem mobil og fastnet

Vores løsninger sikrer fuld integration mellem din mobiltelefon og virksomhedens fastnet telefoner. Du bestemmer, hvilken betjeningsenhed, virksomhedens medarbejdere skal bruge, og vi sikrer, at de hænger sammen via Mitels platform. Det betyder for dig, at du har mulighed for at opnå det bedste fra to verdener samlet i én løsning.

På den måde sikrer vi også, at du kan få tilbudt den billigst mulige trafik fra mobil og fastnet til din virksomhed. Vi samarbejder med Uni-tel, og derfor vælger du selv, om du vil bruge TDC’s eller Telenor’s mobilnetværk eller begge netværk uden merpris.

Med denne løsning sikrer vi, at din virksomhed er bedst muligt tilgængelig for kunderne, og at I yder den hurtigst mulige respons tid.

 

Mitel IP telefon i webshop

En af vores førende Mitel IP telefoner er Mitel Dect 612 (link: https://www.niels-e.dk/webshop/tradlos-telefon/11-mitel-612-dect-tradlos-telefon.html)

Med en Mitel Dect 612 får du en brugervenlig oplevelse med et TFT farve display og nem navigation på grund af overskuelige menuer, som er nemme at gå til.

Telefonen har bl.a. følgende funktioner:

  • Telefonbog med plads til 200 kontakter
  • Støjfilter til brug ved larmende omgivelser
  • 44 forskellige ringetoner
  • Mulighed for at bruge headset
  • Håndfri betjening

Se alle funktioner her: https://www.niels-e.dk/webshop/tradlos-telefon/11-mitel-612-dect-tradlos-telefon.html

Se alle vores Mitel IP telefoner i vores webshop: https://www.niels-e.dk/webshop/14-tradlos-telefon

Læs mere om Mitel http://www.mitel.com/?_ga=1.8450678.21373716.1475477433

Service på Aastra IP telefon

Vi yder service på Aastra IP telefoner, selvom de ikke længere er i produktion. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har en Aastra IP telefon eller et Aastra IP telefonanlæg, som ikke fungerer, som det skal, eller det trænger til at blive optimeret, så det fungerer bedst muligt.

Vi har mange års erfaring med at servicere og optimere Aastra IP telefoner og har også tidligere forhandlet telefonerne. Derfor ser vi gerne dit telefonanlæg efter i sømmene, så det igen fungerer perfekt.

Kontakt os på 63 41 50 00, og vi giver dig gerne råd og vejledning i forhold til dit eksisterende IP telefonanlæg. Kontakt os også gerne, hvis du overvejer at udskifte din Aastra IP telefon med f.eks. Mitel, så står vi gerne klar med vejledning til, hvilket produkt, der vil passe bedst til din virksomheds behov.