IP telefoni

Hos DDN og Niels E. Jensen er vi stolte over at kunne tilbyde de seneste centraler til IP telefoni fra Mitel, samt alle former for fiber og datanetværk.

Som en af Danmarks førende Mitel partnere tilbyder vi innovativ IP telefoni til små og store virksomheder baseret på Mitels IP platforme.

Vi sikrer, at I altid har et velfungerende datanetværk på både fiber- og kobberkabler således Jeres kommunikation internt og via internettet altid fungerer optimalt.

Vi er uafhængige af teleudbydere og rådgiver gerne om den bedste og billigste telefontrafik både ind- og udlands.

Se mere hos vores leverandør:

– Læs mere om Mitel

 

IP telefoni – er det noget for dig?

IP telefoni er baseret på en teknologi, som transporterer telefoni ved at bruge et datanet, der er baseret på IP (internetprotokol). Med et IP telefonanlæg bruger du internettet til at foretage opkald, og det giver dig ofte billigere telefoni, end du ville få ved en almindelig fastnet-telefon.

Hvis du gør brug af et IP telefonanlæg, får du billig telefoni via internettet men har stadig fordelene af at have et telefonanlæg med almindelige fastnettelefoner, og du kan også integrere din mobiltelefon til IP telefonanlægget, hvis du har behov for det.

 

Billig IP telefoni med telefonanlæg

Særligt opkald til udlandet er markant billigere med IP telefoni. Ofte er der ingen fast abonnementsbetaling, og minutpriserne ligger under de almindelige fastnetpriser.

Alle IP telefoner og anlæg, som vi forhandler hos Niels E. Jensen, kan du bruges med headset og integreres med mobiltelefonen. På den måde kan systemet meget mere end et almindeligt fastnet-telefonsystem: Det kan derfor altid benyttes, når du er på farten. Samtidig er det langt billigere end et telefonsystem normalt er.

Service på Aastra IP telefon

Vi yder service på Aastra IP telefoner, selvom de ikke længere er i produktion. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har en Aastra IP telefon eller et Aastra IP telefonanlæg, som ikke fungerer, som det skal, eller det trænger til at blive optimeret, så det fungerer bedst muligt.

Vi har mange års erfaring med at servicere og optimere Aastra IP telefoner og har også tidligere forhandlet telefonerne. Derfor ser vi gerne dit telefonanlæg efter i sømmene, så det igen fungerer perfekt.

Kontakt os på 63 41 50 00, og vi giver dig gerne råd og vejledning i forhold til IP telefoni eller dit eksisterende telefonanlæg. Kontakt os også gerne, hvis du overvejer at udskifte din Aastra IP telefon med f.eks. Mitel, så står vi gerne klar med vejledning til, hvilket produkt, der vil passe bedst til din virksomheds behov.

Med et IP telefonanlæg fra Mitel er i sikret en god forbindel og klar lyd
Mitel 6863i IP telefon

Oplysninger

Niels E. Jensen ApS Værkstedsvej 17 5500 Middelfart

Kontakt os