Tyverisikring af bolig

Ved tyverisikring af din bolig, hvor du får en alarm uden abonnement sparer du penge, da du ikke har udgifter til vagtselskaber eller alarmcentraler. Når du vælger tyverisikring af din bolig med et system, der ikke har et abonnement tilknyttet, sørger din alarm for at give besked til de personer, du gerne vil have skal reagere, hvis der er indbrud hos dig eller risiko for det.

Systemet kaldes også en GSM alarm, og det er muligt at fjernstyre alarmen med et SIM-kort, som sættes i din alarm. Du er ikke bundet af et abonnement, og har kun en meget lav månedlig udgift på alarmens SIM-kort.

Dine udvalgte personer får en SMS eller et automatisk opkald, hvis din alarm bliver aktiveret. Ved nogle alarmsystemer er det også muligt selv at lave en rækkefølge på kontaktpersoner, så de får besked én efter én. Men det er ofte også muligt at give alle besked på samme tid, hvis der er indbrud.

Tyverisikring af bolig – system med abonnement

Ved tyverisikring af din bolig, hvor du får en tyverialarm med abonnement, skal du ikke selv tage stilling til alarmen. Tyverialarmen er forbundet til en vagtcentral, hvilket betyder, at professionelle vagter bliver sendt ud til dit hjem, hvis alarmen bliver aktiveret.

Et alarmsystem med abonnement er dyrere end et uden, men så får du også en professionel løsning til tyverisikring af din bolig, som altid fungerer, når du ikke er hjemme. Mange vagtcentraler vil undersøge, om der stadig er en indbrudstyv i dit hus og også sørge for at dække ødelagte vinduer og døre.

Installation af Tyverisikring

Når du skal sørge for tyverisikring af din bolig eller din virksomhed står vi meget gerne til rådighed med råd og vejledning. Vi monterer også gerne alarmerne. Ring til os på 63 41 50 00 og hør nærmere.

Oplysninger

Niels E. Jensen ApS Værkstedsvej 17 5500 Middelfart

Kontakt os