Tilskud til varmepumpe

Du kan søge om tilskud til  varmepumpe via energiselskaberne, når du f.eks. udskifter dit gamle oliefyr med en varmepumpe, reducerer du i høj grad CO2 udslippet og bruger mindre energi. Energiselskaberne skal sørge for, at danskernes energiforbrug bliver reduceret så meget som muligt, og derfor yder de tilskud til bl.a. varmepumper.

Siden slutningen af 2012 har der været mærkningsordninger på varmepumper, hvor det ligesom ved andre hvidevarer er A+++, som er det mest energivenlige. Mange varmepumper har i dag en A+++ mærkning og har dermed en varmepumpe med meget høj virkningsgrad. For at du kan få tilskud til din varmepumpe, skal den have en godkendt energimærkning.

Tilskud til varmepumpe fra energiselskabet

Du kan f.eks. søge tilskud til en varmepumpe hos et valgfrit energiselskab, men det er en god idé enten selv at foretage research eller spørge os til råds, da det er forskelligt, hvor stort et tilskud de forskellige energiselskaber giver, og hvor meget rådgivning, de tilbyder. Få en oversigt over energiselskaberne.

Vær opmærksom på, at du skal indgå aftalen med selskabet inden du går i gang med at købe og få installeret din varmepumpe, så vi anbefaler, at du kontakter os på forhånd.

Vi søger tilskuddet for dig

Hos Niels E. Jensen hjælper vi også meget gerne med at søge om tilskud til varmepumpen. Vi kan sørge for det hele for dig, dvs. at vi:

  • Søger om tilskud til varmepumpen for dig
  • Sørger for alt papirarbejdet
  • Trækker tilskuddet fra på fakturaen, når du betaler for din varmepumpe og installation af den

Så bliver det ikke nemmere – og du behøver ikke lægge penge ud og betale for hele varmepumpen til at begynde med.

Se et udvalg af vores varmepumper i vores webshop.

Niels E. Jensen ApS

63 41 50 00
post@niels-e.dk

Værkstedsvej 17,
5500 Middelfart

Oplysninger

Niels E. Jensen ApS Værkstedsvej 17 5500 Middelfart

Kontakt os