Solvarmepumper

En solvarmepumpe er en enhed, som forener solenergi med den traditionelle varmepumpe. Den solvarmebaserede varmepumpe kan spare op til 70% på den eksisterende varmt vands regning.

Der er mange penge at spare for el-opvarmede huse, sommerhuse eller huse, som opvarmes med olie- eller pillefyr, som slukkes om sommeren.

Niels E. JENSEN forhandler mærket “Thermologic”, som er den nyeste teknologi indenfor solvarmebaserede varmepumper i Danmark. Thermologic er lydløs og virker uanset vejret. Også om vinteren.

Thermologic er specielt designet til opvarmning af brugsvand. Varmepumpen er simpel at montere på taget, på væggen eller på loftet. Den forbindes til den eksisterende varmtvandsbeholder og overflødiggør den dyre el-opvarmning af brugsvandet.

Pumpen er derfor meget fordelagtig i anvendelser, hvor man udelukkende har brug for varmt vand i perioder og derfor lukker den traditionelle varmeforsyning og opvarmer vand med el-patron. Det gælder f.eks. sommerhuse, el-opvarmede huse, campingpladser og lystbådehavne.

Solventilation

Solventilation er yderst smart for din bolig, da du sparer penge på opvarmningen. Du opnår også at indeklimaet forebliver godt og derved minimerer du risiciene for dårlig lugt, fugt eller mug og svamp i hjemmet.

Fordelen ved et solventilation er:

  • Gratis opvarmning af solen
  • Gratis ventilation af solen
  • Sundt indeklima
  • Uden fugt
  • Ingen dårlig lugt
  • Ingen mug eller svamp

Solventilationens specifikationer er:

  • Max effekt: 650 Watt
  • Dimension 92 x 120

1- Solens stråler sætter solfangeren i gang.

2- Frisk, tør luft suges ind via den perforerede bagplade. Luften cirkulerer i solfangeren og varmes op af solen.

3- Ca. 35 – 200 m3 tør, varm luft blæses ind i rummet pr. time. Temperaturen i den indblæste luft er ca. 15 – 40 *C over ude temperaturen.

4- Fugtig luft drives ud af rummet gennem husets revner og sprækker.

Niels E. Jensen ApS

63 41 50 00
post@niels-e.dk

Værkstedsvej 17,
5500 Middelfart

Oplysninger

Niels E. Jensen ApS Værkstedsvej 17 5500 Middelfart

Kontakt os