Alarmsystem til hjemmet

Med et alarmsystem til hjemmet forebygger du indbrud i dit hjem. Det er meget ubehageligt at have haft indbrud i sin bolig – ofte er det allermest følelsen af, at nogle uvedkommende har brudt ind i hjemmet og rodet i personlige ejendele, som gør, at man bagefter kan være påvirket af situationen.

Rigtig mange venter med at få sat alarmsystemet i hjemmet op, til de har haft indbrud. Men hvad nu hvis du var lidt på forkant og rent faktisk kunne forhindre, at det overhovedet skete?

Alarmsystem til hjemmet tilpasset dit behov

Der er stor forskel på både alarmsystem og pris, alt efter om du bor i lejlighed, almindeligt parcelhus eller villa i flere plan. F.eks. er der ved tyverialarmer brug for flere sensorer, hvis der er tale om et hus eller en større villa. Der er ofte flere døre og vinduer, som tyven kan komme ind af, og dermed er der også behov for flere sensorer.

Hvis du f.eks. bor i lejlighed på 2. sal, har du behov for færre sensorer, da du ofte kun har brug for en sensor ved hoveddøren og en enkelt rumsensor. Dog skal du mere betragte bygningen som et hus og sørge for sensorer ved alle vinduer og døre, hvis du bor i stueetagen.

Omkostning ved alarmsystem til dit hjem afhænger naturligvis også af, om du udelukkende ønsker tyverisikring af din bolig eller ønsker at kombinere dette med andre alarmer.

Kombineret hjemme tyveri- og brandalarm

Et alarmsystem til hjemmet kan bl.a. være en tyverisikring, hvor du har mulighed for at få besked, så snart der er indbrud i dit hus eller i din lejlighed. Dog kan et alarmsystem til hjemmet også være et kombineret system, hvor du f.eks. både har tyverialarm og brandalarm i ét og på den måde ikke har flere forskellige systemer, du skal forholde dig til, hvis du ønsker at sikre dig mod både tyveri og brand.

Husk, at hvis du eksempelvis i første omgang kun ønsker en tyverialarm, er det en god idé at overveje, om alarmsystemet på sigt skal kunne integreres med en brandalarm.

Installation af alarmsystemer

Når du skal tyverisikre dit hjem med et alarmsystem, står vi meget gerne til rådighed med råd og vejledning. Vi monterer også gerne alarmer, sensorer og cameraer. Ring til os på 63 41 50 00 og hør nærmere.

Oplysninger

Niels E. Jensen ApS Værkstedsvej 17 5500 Middelfart

Kontakt os