El til private

VI ER DIN EL-EKSPERT

Vi leverer et professionelt stykke arbejde i høj kvalitet. Vores medarbejdere er løbende på uddannelse, som skal sikre, at vi altid leverer arbejde iht. gældende lovgivning. Vi klarer alle opgaver – små som store.

Vi kan tilbyde:

– Alt i el-installationer – Belysning – Hårde Hvidevarer – Styringer på el & varme – El-renoveringer – Energirenoveringer – El-tjek.

EL-INSTALLATIONER

Hvis du har el-installationer af ældre dato, kan det være en god idé at få lavet et rutine el-tjek. Sikkerheden i el-installationer og materialer er gennem tiden blevet forbedret markant. Efter et el-tjek vil du få en rapport, som fortæller dig, om dine installationer er direkte ulovlige, eller om der bør udskiftes dele, som ikke længere er sikre.

Mange brande opstår på grund af fejl i el-installationer, ligesom mange får stød ved berøring af installationer, som enten er tilsluttet forkert, eller som med tiden er blevet slidt eller gået i stykker. Det er ikke kun ved salg af bolig, at et el-tjek er på sin plads, men lige så meget at sikre sig, at hjemmet er sikkert for hele familien.

Bestil et el-tjek i dag. Så ved du præcis, hvad der skal til for at din bolig er 100% i orden mht. el.

BELYSNING

En god belysning fremhæver indtrykket af de forskellige rum i boligen. Den rette belysning gør også rummet mere behageligt at opholde sig i. Der er rigtigt mange lysformer at vælge imellem. Overvej evt. bevægelsessensorer, så lys tændes automatisk uden at skulle lede efter kontakter i mørke. Tænd/sluk funktion, så der spares på el, når man ikke opholder sig i rummet, eller nye LED-pærer, som giver et behageligt lys, bedre indeklima og er meget energibesparende.

HÅRDE HVIDEVARER

Vi installerer nye hårde hvidevarer, samt sikre at gamle hårde hvidevarer afmonteres og bortskaffes iht. lovgivningen. Ved installation kontrollerer vi, at stik og kontakter er sikre og i orden.

STYRING AF EL & VARME

Der er rigtigt mange muligheder for smart styring af el og varme.

Ved styring af varme anvender vi produkter fra blandt andet Danfoss. Vi sætter en styring op, hvorfra temperaturen kan reguleres separat i alle rum. Det vil sige, at der kan stilles forskellige temperaturer i hvert enkelt rum. Der opnås et bedre indeklima, en mere jævn og behagelig temperatur og en besparelse på varmeregningen.

Se mere på nedenstående link:

Link til Danfoss Living

Ved styring af el anvender vi produkter fra LK (Lauritz Knudsen). Vi sætter styringer op centralt og derfra styres tænd / sluk af lys i alle rum. Der findes rigtigt mange muligheder, så venligt kontakt os for yderligere information.

Find inspiration på nedenstående link:

Link LK

EL-RENOVERINGER

Har du synlige ledninger, gamle kontakter, eller er stikontakterne placeret forkert? Vi fræser ledningerne ind i væggen og sætter smarte nye kontakter op de rigtige steder. Sammen med evt. smart styring giver en renovering af el-installationerne et stort løft i boligen.

IHC Standard

LK IHC Standard er et koncept, som har samlet det bedste fra IHC Control og IHC Net og dækker både el og netværk til boligen. Konceptet er bygget op af en grundpakke og 9 forskellige tilvalgspakker alt efter, hvilke funktioner du ønsker, dit hus skal have.

Se video om IHC Standard her

Konceptets opbygning:

IHC Standard konceptet tager udgangspunkt i en grundpakke – LK IHC Bolig pakken. Den indholder de mest almindelig funktioner og en lang række specielle funktioner, som knytter sig til det intelligente hus:

 • “Velkomst lys” som byder dig velkommen med en rute ind i huset.
 • “Sluk alt” som sikrer, at alt er slukket, når huset forlades.
 • “Godnat lys” hvor du fra sengen kan slukke lyset og slå alarm til.
 • “Lysscenarier” hvor flere lamper kan tændes på samme tid.
 • “Styret stikkontakt” så du slipper for at skulle ind bag ting for at slukke for dem.
 • “Automatisk sluk” af lys i badeværelset.
 • “Lysruter” der kan tændes med ét tryk.
 • “Automatisk tænding” af udendørslys mellem f.eks. 23.00 – 06.00
 • “Hjemmesimulering” så huset virker beboet, når du ikke er hjemme.
 • “Overfaldsalarm” kan installeres i alle rum med blink og sirene.
 • “Røgalarm” med fast tilslutning, så batterierne ikke skal udskiftes.
 • “Symboler” på trykkene, så funktionerne er nemme at betjene.

Når du har valgt LK IHC Bolig pakken, kan du vælge imellem 9 forskellige tilvalgspakker:

 • Multimedienet (kan vælges udenom grundpakken)
 • Automatisk lys
 • Lysdæmpning
 • Udestrøm
 • Sikkerhed med gas- og vandalarm samt alarmmodem som ekstra muligheder
 • Fjernstyring/visualisering

Styring

Fjernstyring og  visualisering får du med en Viewer. Denne giver dig mulighed for at overvåge og styre dine el-installationer over nettet. Fjernstyring får du f.eks. ved at du fra dit arbejde kan slå alarmer til, hvis du har glemt det.

Visualisering opnår du ved at kunne se og styre en række funktioner. F.eks. hvornår det udvendige lys skal tændes, hvor længe lyset i badeværelset skal være tændt, eller om lyset i et andet rum skal tændes manuelt eller automatisk. Det er dig selv, der bestemmer det hele.

Niels E. Jensen ApS

63 41 50 00
post@niels-e.dk

Værkstedsvej 17,
5500 Middelfart

Oplysninger

Niels E. Jensen ApS Værkstedsvej 17 5500 Middelfart

Kontakt os