STIEBEL ELTRON varmepumpe

Model WPL15 AS og WPL 25 A Luft til vand.

STIEBEL ELTRON varmpumpe er energieffektiv og har en høj virkningsgrad og i tidløst, stilrent design.

 

  • Luft til vand varmepumpe med udendørs installation til opvarmning af din bolig
  • Yderst energieffektiv – selv ved meget kolde vintre med temperaturer, som er langt under frysepunktet
  • Kan kombineres med det store beholder-program fra STIEBEL ELTRON
  • Energiklasse A+++
  • Tidsoptimeret og energieffektiv afrimning ved vending af kølekredsløb
  • Høj virkningsgrad op til 6,0
  • Afrimning foregår hurtigt og effektivt ved vending af kølekredsløb

 

STIEBEL ELTRON – energieffektiv og støjsvag

Luft til vand varmepumpen er meget energieffektiv på grund af moderne teknologi og har derfor mulighed for fremløbstemperaturer på op til +65 °C.

Varmepumpen er yderst støjsvag og kan derfor anbefales, hvis du f.eks. har en mindre grund med naboer tæt på. Varmepumpen kan styres over nettet, som er ekstra tilbehør

Installation og service af varmepumpen

Vi installerer gerne din STIEBEL ELTRON varmepumpe og yder efterfølgende årlig service på den i henhold til indgået servicekontrakt, så din varmepumpe virker optimalt og er mest energieffektiv hele tiden, og så du overholder det årlige, lovpligtige serviceeftersyn. På den måde sikrer du, at varmepumpen har de bedst mulige vilkår for at fungere i mange år fremover, er mest energieffektiv og er så miljøvenlig som muligt.

Du kan se en luft til vand varmepumpe i vores showroom på Værkstedsvej 17 i Middelfart, da vi har tilsluttet vores egen virksomhed til netop denne type varmepumpe, og vi demonstrerer meget gerne varmepumpen i brug.

 

Om STIEBEL ELTRON

STIEBEL ELTRON er beliggende i Tyskland og har siden 1924 udviklet og produceret produkter af høj kvalitet på højeste tekniske niveau. De er blandt markedets teknologisk førende inden for vedvarende energi. Varmepumperne udvikles og designes i Tyskland og bliver produceret på fem produktionsanlæg verden over.

Oplysninger

Niels E. Jensen ApS Værkstedsvej 17 5500 Middelfart

Kontakt os