Handelsbetingelser

Tilbud

Når et tilbud afgives er gyldigheden af tilbuddet begrænset, det vil stå i tilbuddet, hvor længe det er gyldigt. Vi forbeholder os retten til at tilbagekalde et tilbud uden varsel.

Betaling

Hos Niels E. Jensen ApS modtager vi betaling med Mastercard, Mastercard Debit, Dankort/VISA Dankort, VISA og VISA Electron.

Modtagelse af varen

Når du modtager varen, er det vigtigt, at du kontrollerer, hvorvidt varen er intakt, og dermed ikke har lidt overlast i forbindelse med transporten. Hvis varen ikke er intakt og har lidt skade, bedes du give os besked med det samme.

Anmeldelse af beskadigede varer skal ske via telefon eller e-mail.

Reklamationsret

Når du handler hosNiels E. Jensen ApS, har du 14 dages fortrydelsesret.

Fortrydelsesfristen træder i kraft, når du modtager dit produkt og 14 dage frem.

Inden 14 dage fra modtagelsen skal du give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Det kan du enten gøre via mail eller telefon. Det er vigtigt, at du i din besked gør os opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Du kan derfor ikke fortryde ved at nægte modtagelse af varen uden at give os en tydelig meddelelse omkring det.

Hvis du fortryder et køb, og ikke kan bruge din fortrydelsesret:

  • Du betaler selv for udgifter forbundet med retur-forsendelsen.
  • Ved varens levering bærer du en risiko, og er dermed ansvarlig for, hvorvidt varen er pakket forsvarligt ind.

Der er 2 års reklamationsret på vores varer Reklamationsretten dækker ikke over fejl, skader og slitage, som skyldes forkert betjening. Derfor omfatter reklamationsretten fabrikationsfejl og materialefejl, der konstateres ved normal anvendelse af varen.

Reklamationen og fejl skal meddeles inden for rimelig tid.

Varens stand

Hvis du sender en vare retur, hæfter du kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Derfor må du gerne prøve varen, du må bare ikke tage den i decideret brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Når fortrydelsesret benyttes, vil vi refundere betalingerne, der er modtaget fra dig. Vi refunderer leveringsomkostningerne såfremt du har benyttet den billigste form for standardlevering som vi tilbyder.

Varen skal være os i hænde senest 14 dage fra vi har modtaget din anmeldelse.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssinge værdi.

Indtil vi modtager varen retur, kan vi tilbageholde tilbagebetalingen, medmindre du har fremlagt dokumentation for at have sendt den retur.

Varer der er monteret

Varer der er købt ved os, som er monteret, kan ikke sendes retur

Refusion

Er der aftalt refusion, bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftale beløb.