Varmepumper

HØST VARME FRA NATUREN MED EN VARMEPUMPE

Med en varmepumpe kan energien i naturen omdannes til rum- og brugsvandsopvarmning. Varmepumpen er økonomisk rentabel ved udetemperaturer ned til -20 grader.

Overordnet set findes der 2 typer af varmepumper:

LUFT TIL LUFT

Luft til luft varmepumpen fungerer som en omvendt aircondition. Den trækker den kolde luft ind udefra og opvarmer den til varm luft, som blæses ind i huset. En luft til luft model kan kun anvendes til rumopvarmning og kan med fordel anvendes i eksempelvis sommerhuse og tilbygninger opvarmet med el. Sammen med en smart styring kan temperaturen kontrolleres og reguleres på distance via mobiltelefon, hvilket er meget anvendeligt i sommerhuse.

Luft til luft varmepumperne kan ses og høres i vores showroom på Værkstedsvej 17 i Middelfart.

LUFT TIL VAND

Luft til vand varmepumpen anvender energien i luften til at opvarme brugsvand og radiatorer. Varmepumpen kan derfor supplere eller helt erstatte olie, naturgas eller pillefyr i boligen.

En investering i varmepumper kan være en rigtig god investering – både til private og virksomheder.

I vores showroom på Værkstedsvej 17 i Middelfart har vi udstilling af begge typer. Vi har luft til vand tilsluttet vores egen virksomhed, så vi kan vise varmepumper i drift.

Vi har blandt andet valgt at forhandle varmepumper fra firmaet Stiebel Eltron. Stiebel Eltron, som er beliggende i Tyskland, har siden 1924 udviklet og produceret produkter af meget høj kvalitet og på et højt teknisk niveau. Familievirksomheden har tidligt skabt sig et navn som kvalitetsudbyder indenfor hus- og systemteknik.

Vi fører blandt andet følgende mærker:

Læs meget mere om varmepumper direkte på Stiebel Eltrons hjemmeside:

Stiebel Eltron

Niels E. Jensen ApS

63 41 50 00
post@niels-e.dk

Værkstedsvej 17,
5500 Middelfart

Oplysninger

Niels E. Jensen ApS Værkstedsvej 17 5500 Middelfart

Kontakt os