Kronoterm Adapt varmepumpe

Har du gået rund og tænkt om man kunne få en varmepumpe som ikke støjede? En der aldrig ville afbryde din nattesøvn? Det nye design sikrer at Kronoterm varmepumpen kører stille, ja næsten lydløst, lige meget hvilket miljø den står i. Du vil sove som en engel og vågne op til et lunt og komfortabelt hjem. Du vil også undgå problemer med naboerne, da de ikke ville kunne høre varmepumpen. De nye varmepumper kan både varme og køle dit hjem, hvilket er godt til en varm sommerdag.

Vi forhandler Kronoterm på Fyn og i Jylland. Kontakt os på 63 41 50 00 eller jpj@niels-e.dk for priser og tilbud på en lydløs varmepumpeløsning.

 

Adapt Modeller

Kronoterm Adapt fås i modellerne 0312, 0416 og 0724, som alle kommer i fire forskellige farve- og materialevalg. For at se yderligere information omkring varmepumperne, henviser vi til de tekniske specifikationer, som kan hentes her på siden.

 

Smart, lille Og effektiv

Smart design betyder at Kronoterm varmepumpen kører lige som dit hus har behov for, dette opnås via læring fra tidligere cyklusser. Med IAH™ Systemet er opvarmningen 30% mere effektiv! Den gør sit job fredeligt med nøjagtig den rette mængde energi og ved den perfekte temperatur. Dette betyder at du vil have varmepumpen langt ud i fremtiden og vil give dig store besparelser. og plads behøver den ikke meget af 0,5m2 er nok til at passe ind i jeres  bryggers eller fyrrum.

 

I et med Naturen

Du vil næppe bemærke, hvor elegant din varmepumpe smelter sammen med  omgivelserne. Med MyDesignTM Appen kan du tilpasse den til det rum som varmepumpen skal placeres i. Vælg mellem en lang række farver og materialer der passer til netop dit hus og lad varmepumpen give dit hus mere værdi. Det bliver dog ikke kun smukt, for Kronoterm er også kendt for deres valg af miljøvenlige materialer, et avanceret afkølingssystem og et nyt kølemiddel der reducerer drivhuseffekten med hele 68%  sammenlignet med konventionelle varmepumper.

 

Effektiv og Holdbar varmepumpe

Designet til at holde. ECL Systemet sikrer, at alle system komponenter arbejder sikkert, pålideligt og effektivt. så som at smøre kompressoren hele tiden ved alle slags forhold. Ting som dette sikrer at Kronoterm varmepumpen kører sikkert, stille og effektivt ved temperaturer helt ned til -25 °C eller svimlende +40 °C alt imens den producerer varmt brugsvand helt op til 67 °C. Perfekt til ethvert klima eller varmesystem, lige meget om det er gulvvarme eller radiatorer system.

 

Simpelt

Simpel installation hvor alt nødvendigt tilbehør er inkluderet i modulet, så sparer du både tid og penge ved monteringen. Vedligeholdelse er også en leg fra dag et af, da du kan tilgå Kronoterm varmepumpen fra Appen på din smartphone og få et komplet overblik over dit  varmesystem. Appen lader dig ændre indstillinger fra dit hjem, arbejde eller endda fra din ferie af. Systemet er Smart grid ready og kan ligeledes tilsluttes solceller for  selvforsynende drift.

 

Kommunikativ og Brugervenlig

Din varmepumpe fungerer også som en enhed til intelligent styring af andre  opvarmningskilder så som olie, gas og pillefyr.

Kronoter Adapt varmepumpe-serie
Niels E. Jensen er VE-godkendt i varmepumper. Læs mere på sparenergi.dk

Niels E. Jensen ApS

63 41 50 00

post@niels-e.dk

Værkstedsvej 17,
5500 Middelfart

Oplysninger

Niels E. Jensen ApS Værkstedsvej 17 5500 Middelfart

Kontakt os