Luft til luft varmepumpe


Opvarmning af dit hus eller sommerhus

En luft til luft varmepumpe er især velegnet til dig, der har et mindre etplanshus eller et sommerhus, hvor du har elvarme.

En investering i en luft til luft varmepumpe kan i mange tilfælde være sund fornuft. Teknologien forbedres løbende, så tilbagebetalingen på investeringen er meget fordelagtig. Luft til luft varmepumper er nemlig billige i drift, og du kan på den måde spare på din varmeregning. Varmepumpen giver desuden et godt indeklima og er miljøvenlig, da dit CO2-udslip vil blive væsentligt mindre.

Vores luft til luft varmepumper er de mest energieffektive, som findes, da de er mærket med A+++.

Vi har 35 års erfaring med salg og installation af luft til luft varmepumper, og vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige løsning til dine behov.

Hvordan fungerer en luft til luft varmepumpe?

Luft til luft varmepumpen fungerer som en omvendt aircondition. Den trækker den kolde luft ind udefra og opvarmer den til varm luft, som blæses ind i huset. En luft til luft varmepumpe kan kun anvendes til rumopvarmning, og du kan med fordel bruge den i f.eks. sommerhuse og tilbygninger opvarmet med el.

En luft til luft varmepumpe består af to dele: Den ene del er placeret uden på huset og henter varmen ud af luften. Den anden del er monteret indenfor på en væg inde i huset. Luften bliver suget igennem den del, der sidder indenfor, og bliver opvarmet, inden den igen bliver blæst ud i boligen.

Med en smart styringsfunktion kan du kontrollere og regulere temperaturen via din smartphone, hvilket er meget anvendeligt i sommerhuse.

Billig opvarmning af sommerhus

Hvis du normalt opvarmer dit hus eller sommerhus med elvarme, er der mange penge at spare ved at vælge en luft til luft varmepumpe. Den har et fleksibelt strømforbrug, hvilket betyder, at varmepumpen bruger mindre energi, når der skal være en konstant temperatur, fordi den drosler ned. Nogle luft til luft varmepumper har dog også en turbofunktion som gør, at du hurtigt kan få sommerhuset opvarmet, når du kommer frem.

Luft til luft varmepumpen er desuden nem at vedligeholde, da du blot skal støvsuge støvfiltret og holde udendørs-delen fri for blade.

Om sommeren kan du bruge din luft til luft varmepumpe som aircondition, da du har mulighed for at indstille den til præcis den ønskede temperatur.

KMO godkendt

Niels E. Jensen er KMO godkendt (kølebranchens miljøordning), hvilket vil sige, at vores personale har den nødvendige autorisation til at installere og vedligeholde din luft til luft varmepumpe.

Se en luft til luft varmepumpe i vores showroom

Vi har udstilling og showroom på adressen Værkstedsvej 17 i Middelfart, hvor vi har en luft til luft varmepumpe opstillet og i drift.

Ring til Jørgen og få en snak om mulighederne på 63 41 50 00. Jørgen er uddannet som BedreBolig rådgiver og kan give en samlet vurdering af boligens eller virksomhedens energiløsning.