Teknikalarmer

Teknikalarmer er uundværlige, hvis du f.eks. har behov for at overvåge temperaturen et bestemt sted, eller hvis du vil sikre dig bedre mod brand eller oversvømmelse.

 

Teknikalarmers funktion

Teknikalarmer fungerer på den måde, at du bliver alarmeret i tilfælde af, at teknikken svigter, og du modtager en SMS med det samme. Herefter kan du hurtigt handle på det, og du skal dermed ikke vente, til du selv opdager fejlen. Hvis der er tale om pludseligt opstået brand eller oversvømmelse kan du også hurtigt tilkalde hjælp.

Med teknikalarmer kan du holde øje med din bolig eller din arbejdsplads, mens du er væk, og få besked med det samme, hvis alt ikke er, som det skal være.

 

Rådgivning om teknikalarmer

Det er meget individuelt, hvad vores kunders behov er i forhold til teknikalarmer. Det kommer helt an på, om du har en stor bolig med mange hårde hvidevarer, du gerne vil holde øje med, eller om det f.eks. er en virksomhed, du gerne vil have sikret.

Det kan være, at du er i restaurationsbranchen, og du skal bruge et temperatur-alarmsystem til dine køleskabe og frysere, så du kan holde øje med en konstant korrekt temperatur og at alt fungerer, som det skal. Du kan måske også have et ønske om at sikre mod eksempelvis brand og oversvømmelse.

Da behovene er meget individuelle, tager vi meget gerne en uforpligtende samtale med dig om dine behov og rådgiver ud fra dette.

 

Stor erfaring og certificeringer

Vi har stor erfaring med teknikalarmer. Vi leverer løsninger med eller uden kommunikation til kontrolcentral både via PSTN / IP / GSM-GPRS.

Vi har desuden følgende certificeringer og godkendelser:

  • Certificeret alarminstallatør via Forsikring og Pension og udfører derfor alle former for sikringer, som kræves af dit forsikringsselskab. Se vores SKS Bevis
  • ISO 2008:9001 certificeret
  • Godkendt af Forsikring & Pension til at sælge, installere og servicere løsninger, der opfylder ethvert krav.

Kontakt os på 63 41 50 00 for en uforpligtende snak ud fra præcis dine behov.

Oplysninger

Niels E. Jensen ApS Værkstedsvej 17 5500 Middelfart

Kontakt os