El til erhverv

MODERNE LØSNINGER

Vi tilbyder moderne og effektive løsninger til nye installationer eller renoveringer. Selvom man ikke nødvendigvis renoverer hele bygningen, så kan det ofte betale sig at renovere el-delen. Der kan være rigtig mange penge at spare ved at udskifte til mere energibesparende produkter, desuden bør sikkerheden og trygheden ved renoverede el-installationer også være med i overvejelserne.

Mange brande og nedbrud på produktionsanlæg er forårsaget af fejl i de elektriske installationer, og omkostningerne omfatter ikke alene udbedring af det ødelagte, men også erstatning til kunder og mistede ordrer.

EL-TJEK

Som vi kender det hos private, specielt i forbindelse med hushandel, så anbefaler vi et el-tjek hos virksomhederne. Et el-tjek er en forebyggende kontrol af virksomhedens installationer, således at usikre og ødelagte installationer kan udskiftes inden nedbrud.

ENTREPRISER OG STØRRE RENOVERINGER

Vi har ekspertisen og tilbyder at gå med i entrepriser og større renoveringer. Efter dialog og besigtigelse af opgaven udarbejder vi et detaljeret tilbud. Vores målsætning er, at begge parter er helt enige om arbejdets omfang og udførelse, således at der ikke kommer misforståelser og tvister. Vi ønsker at arbejde med kunder, som bliver glade og tilfredse med vores arbejde, og som vil vælge Niels E. JENSEN igen og igen.

SMART STYRING AF EL OG VARME

Der er rigtigt mange muligheder for smart styring af el og varme.

Ved styring af varme anvender vi produkter fra blandt andet Danfoss. Vi sætter en styring op, hvorfra temperaturen kan reguleres separat i alle rum. Det vil sige, at der kan stilles forskellige temperaturer i hvert enkelt rum. Der opnås et bedre indeklima, en mere jævn og behagelig temperatur og en besparelse på varmeregningen.

Se mere på nedenstående link:

Link til Danfoss Living

Ved styring af el anvender vi produkter fra LK (Lauritz Knudsen). Vi sætter styringer op centralt og derfra styres tænd/sluk af lys i alle rum. Der findes rigtigt mange muligheder, så venligt kontakt os for yderligere information.

Find inspiration på nedenstående link:

Link LK

El til erhverv

Velfungerende og driftsikre el-installationer er en nødvendighed på arbejdspladsen

Vi udfører alle former for el-arbejde for det offentlige, erhverv og private. Vores løsninger dækker et bredt spektrum fra mindre belysningsanlæg til store anlæg – ingen opgaver er for store og ingen er for små.

Vi har stor erfaring med intelligente installationer i det industrielle bryggeri, og i mange år har vi beskæftiget os med opbygning af styrings-og automatiseringsanlæg i mange dimensioner.

Et godt arbejdslys giver de bedste resultater og samtidig øger et godt lys vores velvære og dermed arbejdsmiljøet.

Vi installerer alle former for lyskilder i privat byggeri, større boligbyggeri og industribyggeri. Her udfører vi såvel nyinstallationer som renoveringer.

Som virksomhed kan du spare mange penge på automatisk lysstyring, da en rumføler kan aktiveres, når der er aktivitet i rummet. Ligeledes kan virksomhedens øvrige rum projekteres og udformes med størst mulig brugervenlighed.

Niels E. Jensen ApS

63 41 50 00
post@niels-e.dk

Værkstedsvej 17,
5500 Middelfart

Oplysninger

Niels E. Jensen ApS Værkstedsvej 17 5500 Middelfart

Kontakt os