Mitel IP telefon – førende forhandler

Vi er en af Danmarks førende forhandlere af Mitel IP telefoner og tilbyder både store og små virksomheder en innovativ teleløsning på Mitel IP platforme.

Vi sikrer, at du altid har et velfungerende datanetværk på både fiber- og kobberkabler, så virksomhedens kommunikation internt og via internettet altid fungerer optimalt.

Vi er uafhængige af teleudbydere og rådgiver gerne om den bedste og billigste telefontrafik både ind- og udlands.

 

Fuld integration mellem mobil og fastnet

Vores løsninger sikrer fuld integration mellem din mobiltelefon og virksomhedens fastnet telefoner. Du bestemmer, hvilken betjeningsenhed, virksomhedens medarbejdere skal bruge, og vi sikrer, at de hænger sammen via Mitels platform. Det betyder for dig, at du har mulighed for at opnå det bedste fra to verdener samlet i én løsning.

På den måde sikrer vi også, at du kan få tilbudt den billigst mulige trafik fra mobil og fastnet til din virksomhed. Vi samarbejder med Uni-tel, og derfor vælger du selv, om du vil bruge TDC’s eller Telenor’s mobilnetværk eller begge netværk uden merpris.

Med denne løsning sikrer vi, at din virksomhed er bedst muligt tilgængelig for kunderne, og at I yder den hurtigst mulige respons tid.

 

Mitel IP telefon i webshop

En af vores førende Mitel IP telefoner er Mitel Dect 612.

Med en Mitel Dect 612 får du en brugervenlig oplevelse med et TFT farve display og nem navigation på grund af overskuelige menuer, som er nemme at gå til.

Telefonen har bl.a. følgende funktioner:

  • Telefonbog med plads til 200 kontakter
  • Støjfilter til brug ved larmende omgivelser
  • 44 forskellige ringetoner
  • Mulighed for at bruge headset
  • Håndfri betjening

Se alle funktioner.

Se alle vores Mitel IP telefoner i vores webshop.

Læs mere om Mitel.

Mitel SIP DECT 630d telefon

Mitel SIP DECT 630d

Mitel IP telefon SIP DECT 612d

Mitel SIP DECT 612d

Oplysninger

Niels E. Jensen ApS Værkstedsvej 17 5500 Middelfart

Kontakt os