Varmepumper

HØST VARME FRA NATUREN MED EN VARMEPUMPE

Med en varmepumpe kan energien i naturen omdannes til rum- og brugsvandsopvarmning. Varmepumpen er økonomisk rentabel ved udetemperaturer ned til -20 grader.

Overordnet set findes der 2 typer af varmepumper:

LUFT TIL LUFT

stiebel eltron luft til vand varmepumpe

Luft til luft varmepumpen fungerer som en omvendt aircondition. Den trækker den kolde luft ind udefra og opvarmer den til varm luft, som blæses ind i huset. En luft til luft model kan kun anvendes til rumopvarmning og kan med fordel anvendes i eksempelvis sommerhuse og tilbygninger opvarmet med el. Sammen med en smart styring kan temperaturen kontrolleres og reguleres på distance via mobiltelefon, hvilket er meget anvendeligt i sommerhuse.

Luft til luft varmepumperne kan ses og høres i vores showroom på værkstedsvej 17 i Middelfart.

 

LUFT TIL VAND

Luft til vand varmepumpen anvender energien i luften til at opvarme brugsvand og radiatorer. Varmepumpen kan derfor supplere eller helt erstatte olie, naturgas eller pillefyr i boligen.

En investering i varmepumper kan være en rigtig god investering – både til private og virksomheder.

I vores showroom på Værkstedsvej 17 i Middelfart har vi udstilling af begge typer. Vi har luft til vand tilsluttet vores egen virksomhed, så vi kan vise varmepumper i drift.

Vi har blandt andet valgt at forhandle varmepumper fra firmaet Stiebel Eltron. Stiebel Eltron, som er beliggende i Tyskland, har siden 1924 udviklet og produceret produkter af meget høj kvalitet og på et højt teknisk niveau. Familievirksomheden har tidligt skabt sig et navn som kvalitetsudbyder indenfor hus- og systemteknik.

Læs meget mere om varmepumper direkte på Stiebel Eltrons hjemmeside:

Stiebel Eltron