Panasonic HZ25TKE varmepumpe

Panasonic varmepumpen har en unik teknik til lagring af energi, hvilket gør, at du får en jævn varme året rundt.  Panasonic varmepumpen lagrer den overskydende varme fra kompressoren, og på den måde kan varmepumpen afgive varme, selv når den bliver afrimet. Derfor behøver du ikke slukke indedelen, mens du afrimer udedelen.

 

R32 kølemiddel

Panasonic HZ25TKE varmepumpe bruger R32 kølemiddel, som gør varmepumpen meget energieffektiv og er med til at nedbringe den globale opvarmning.

Med R32 kølemidlet, bliver kølefunktionen på din Panasonic varmepumpe billigere. Panasonic har stort fokus op at udvikle bæredygtige og miljøvenlige produkter, og bruger derfor R32 kølemiddel til deres varmepumper.

 

Fjernstyring af varmepumpen

Med en fjernbetjening kan du styre din varmepumpe, uanset hvor, du er. Det kan du enten gøre via internettet eller SMS. Internettjenesten i styringsløsningen er skybaseret, og dermed kan du styre din varmepumpe fra hele verden. Styringen fungerer både til smartphone, tablet og computer.

Funktionerne er de samme lige meget hvor, du er: Tænd/sluk, tilstandsvælger, temperaturindstilling og rumtemperatur.

Dog får du endnu flere funktioner med internetstyringen som gør, at du får komfort, en endnu mere energieffektiv varmepumpe og det lavest mulige energiforbrug.

Varmepumpen er frostsikret

Om vinteren og i koldt vejr generelt kan du justere Panasonic varmepumpens varmedrift til en temperatur, som beskytter mod frost. Denne funktion er medvirkende til, at din varmeudgifter bliver mindre og kan derved mærkes positivt på forbrugsregningen.

 

Garanti

Vi yder fem års fabriksgaranti på alle vores varmepumper.

Oplysninger

Niels E. Jensen ApS Værkstedsvej 17 5500 Middelfart

Kontakt os

Oplysninger

Niels E. Jensen ApS Værkstedsvej 17 5500 Middelfart

Kontakt os