Varmepumpe service

Vi tilbyder varmepumpe service på alle typer varmepumper – det gælder både luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper.

Udsnit at de varmepumper vi tilbyder og yder varmepumpe service påEt årligt serviceeftersyn er lovpligtigt, når du har en varmepumpe installeret. Det skyldes, at varmepumper indeholder kølemiddel, som kan sive ud af pumpen, hvis den ikke slutter helt tæt. Dette skader miljøet. Derfor er det en god idé at lave en serviceaftale med os, så snart vi har installeret varmepumpen.

Vi yder naturligvis også gerne varmepumpe service på anlæg, som vi ikke selv har installeret.

 

Hvorfor er varmepumpe service nødvendig?

Hvis du sørger for løbende, årlig varmepumpe service, holder du service-omkostningerne nede, og det bliver opdaget i god tid, hvis der f.eks. er dele, som skal udskiftes. Dette er nødvendigt for at opnå de 5 års fabriksgaranti.

Udover dette er varmepumpen meget mere energieffektiv, hvis du sørger for løbende vedligehold. Hvis der f.eks. slipper kølemiddel ud af varmepumpen, har den ikke længere de bedst mulige forudsætninger for at levere varme. Det betyder, at den skal bruge mere energi for at producere varme, og dermed bliver det også dyrere for dig.

Derud over skader det som nævnt også miljøet og ødelægger ozonlaget, hvis der slipper kølemiddel ud af din varmepumpe.

 

Hvad kan du selv gøre for at vedligeholde din varmepumpe?

Generelt kræver det varmepumpe service fra en autoriseret installatør at vedligeholde din varmepumpe, men der er nogle få områder, hvor du selv kan gøre en indsats. Du kan:

  • rense og støvsuge filtrene i den indendørs del
  • fjerne visne blade fra den udendørs del
  • fjerne fygesne, som måske ligger i driver tæt på den udendørs del, hvis det har sneet
  • sørge for, at der ikke er planter, træer og højt græs, der vokser op ad den udendørs del

Resten skal vi nok sørge for ved det årlige varmepumpe serviceeftersyn.

 

Kontakt os for mere information eller for rådgivning om, hvilken type varmepumpe, der passer til dine behov.

Se udvalgte modeller af varmepumper i vores webshop.

eller i vores showroom på Værkstedsvej 17 i Middelfart. Her kan du også se en varmepumpe i brug: En luft til vand varmepumpe, som er tilsluttet vores virksomhed.