Solcelle ventilationsanlæg

Solcelle paneler

Solcelle paneler

Et solcelle ventilationsanlæg er baseret på energi fra solen og giver dig dermed gratis ventilering. Ventilatoren skal ikke tilsluttes stikkontakten og kræver ikke strøm. Ventilatoren kører udelukkende på solenergi, og den kræver ingen vedligeholdelse.  

 Med et solcelle ventilationsanlæg sørger du for at holde din bolig tør og hele tiden have frisk luft i dit hus eller sommerhus. Særligt i sommerhuse, kældre, kolonihavehus og rum, som har tendens til at blive for fugtige, er det en god idé at benytte et solcelle ventilationsanlæg. På den måde nedsætter du risikoen for mug og svamp, holder huset eller rummet lugtfrit og får en god luftcirkulation.

Hvis du eksempelvis ikke har noget ventilationsanlæg i dit sommerhus, er en solcelleventilator en god mulighed af følgende grunde:

  • Det er en af de billigste ventilationsløsninger man kan investere i
  • Solcelle ventilationsanlægget sørger for, at den fugtige luft bliver trukket ud af sommerhuset og at ny, tør luft bliver trukket ind

Du kan også vælge en solcelleventilator med kraftigere udsugning og investere lidt flere penge i den.

Solcelle ventilationsanlæg installation

Niels E. Jensen tilpasser dit solcelle-anlæg til dit aktuelle el-forbrug, hvad enten du skal bruge solceller til ventilation eller strøm, og lige meget om det er til dit hus eller sommerhus. Kontakt os på 63 41 50 00 for yderligere information, hvis du ønsker en grøn løsning inden for solenergi.