Professionelt telefoni

Hos DDN og Niels E. Jensen er vi stolte over at kunne tilbyde Mitels seneste IP telefoncentraler, samt alle former for fiber og datanetværk.

Som en af Danmarks førende Mitel partnere tilbyder vi store og små virksomheder en innovativ teleløsning på Mitel IP platforme.

Vi sikrer, at I altid har et velfungerende datanetværk på både fiber- og kobberkabler således Jeres kommunikation internt og via internettet altid fungerer optimalt.

Vi er uafhængige af teleudbydere og rådgiver gerne om den bedste og billigste telefontrafik både ind- og udlands.

Se mere hos vores leverandør:

– Læs mere om Mitel

Mobil og IP telefoni

Vores løsning sikrer fuld integration mellem Jeres mobiltelefoner og Jeres fastnet telefoni. I bestemmer hvilken betjeningsenhed Jeres medarbejdere skal bruge, og vi sikrer, at de hænger sammen via Mitels platform. Det betyder for Jer, at I har mulighed for at opnå det bedste fra 2 verdener samlet i én løsning.  På den måde sikrer vi også, at I kan få tilbudt den billigst mulige trafik fra mobil og fastnet til Jeres virksomhed. Vi samarbejder med Uni-tel, derfor vælger I selv, om I vil bruge TDC’s eller Telenor’s mobilnetværk eller begge netværk uden mérpris.

Med denne løsning sikrer vi, at Jeres virksomhed er bedst muligt tilgængelig for Jeres kunder, og at I yder den hurtigst mulige respons tid.

Vi servicerer og optimerer Jeres eksisterende anlæg fra Ascom, Astra og Mitel.